Samenwerken

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.
Eerlijk gezegd geloof ik meer in het tweede dan in het eerste en dus ook logisch dat ik altijd op zoek ben naar mensen waar ik samen mee kan optrekken. Samen is zoveel prettiger en maakt het geheel sterker door het uitwisselen van ideeën, sparren, uitproberen, bediscussiëren en vormgeven. Maar zeker ook om op koers te blijven, in beweging te blijven en door te kunnen zetten in die momenten dat het allemaal niet lijkt te lukken.
Dus. Wil jij met mij samenwerken? Er zijn veel vormen en soorten in te bedenken en jij mag zelf kiezen waar jij jouw talenten ervaringen en gaven het beste in mag zetten.

TEAMs

Gebedsteam

God staat centraal en is het fundament. Hij is het uitgangspunt en Hij is de grote werkgever en creator in dit alles. Alleen door Zijn inspiratie kunnen we komen tot grootse resultaten.

Kennisteam

Heb jij kennis, ideeën of een expertise die kan bijdrage aan het verwezenlijken van dit verlangen?

Bouwteam

Niet alleen maar praten, maar liefst ook concreet stappen maken en bouwen aan dit plan. Van heel praktisch tot de gouden tip voor een locatie.

Wil jij aansluiten bij een van deze teams? klik dan hieronder op de contact knop en meld je aan met een korte toelichting hoe jij wil en/of kan bijdragen aan dit team. Ook wanneer jij partner wil worden in dit traject mag jij je aansluiten.

partners